søndag 7. mai 2017

Duer på besøk.

I dag fikk vi besøk av 2 duer i hagen. De undersøkte dammen vår og blomsterbed. Det er mye fugl som oppsøker dammen, men duer er ganske uvanlig. Vi har ikke sett duer der tidligere.
Da vi anla dammen for 10 år siden, var det fordi vi syntes det var koselig med rennende vann og et vannspeil i hagen. Vi er veldig fornøyd  og dammen har nærmest blitt et midtpunkt i hagen. det vi ikke visste , var at det ble et yrende fugleliv der også.5 kommentarer:

 1. Hei. vi har to duepar her hos oss også. Sitter på ledningen og gjør ifra seg. Ikke noe greit. Men det er fine fugler. Ønsker deg en fin søndag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Hanne-Lise. Det ble en grå og litt regnfull søndag. Så får vi se om duene kommer igjen - jeg tror ikke det.
   Nå får vi satse på en ny, fin uke i hagen.

   Slett
  2. Duene har fortsatt med å komme, nå har vi sett de flere dager. Kanskje vi også har fått et duepar i hagen.

   Slett
 2. Koselig med duer i hagen. Vi har to som har kommet tilbake hver vår i mange år:) Ha en fin ny uke. Her skal det regne i morgen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig uvant for oss med duer i Hagen, men kan sikkert være koselig, de er veldig sky. satser på en ny uke hvor vi får gjort mye i hagen. Håper det blir lite regn, Ha en fin uke Inger Johanne.

   Slett