fredag 23. juni 2017

Hjelp og støtte.

Jeg fikk hjelp og Stokkrosene fikk støtte!

For første gang har jeg Stokkroser i hagen. Er veldig spent på hvordan de blir. De ble sådd og plantet ut sist sommer.
Stokkroser er toårig - betyr det at når de har blomstret i sommer så er de ferdig og nye må såes?
 Nå skyter de i været og i går fikk jeg hjelp av min greie mann til å sette opp
en støtte for dem.
Nå er det slik at noen vegger på huset skal males, blant annet denne veggen bak Stokkrosene, derfor ble den delen av veggen som er bak rosene allerede malt.
Fargen på rosene er sort.
 

 
Stativet står ca 10 - 15 cm fra veggen og er laget av et arneringsnett.

 
Da jeg gikk ut i går kveld for å ta bildene, kom det noen få regndrypp som førte til en flott regnbue over fjorden.

 
Vi er heldige som har en nabo som har to store Hurdalsroser helt i grensen mot oss. Deler av disse henger inn i vår hage.

 

4 kommentarer:

 1. Hei Turid. Jeg har en Stokkrose. Den kommer hvert år, så jeg tror den frøsår seg. Ellers hadde den dødd ut. Ønsker deg en fin midtsommer.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Hanne-Lise. Jeg gleder meg til Stokkrosene begynner å blomstre. Vi har hatt en koselig St Hans feiring med sønn og barnebarn tross litt regn utpå kvelden.

  SvarSlett
 3. Gled deg til blomstringen. Jeg hadde sorte for et par år siden, de skulle egentlig være staudevarianten, og de stod i flere år før de blomstret, men etter blomstring har jeg ikke sett noe mer til dem. Men veldig flotte var de. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Gled deg til blomstringen. Jeg hadde sorte for et par år siden, de skulle egentlig være staudevarianten, og de stod i flere år før de blomstret, men etter blomstring har jeg ikke sett noe mer til dem. Men veldig flotte var de. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett