onsdag 15. november 2017

Tilslørede bondepiker eller bare eplemos.

Min gode kjøkkenhjelper!

Denne lille epleskrelleren er utrolig god å ha hele eplesesongen.
Enten jeg lager eplemost, eplekaker eller andre epleretter hvor epler skal
skrelles og skjæres opp og deles i skiver/biter.
Denne gjør dette raskt, alt i en prosess.

I disse dager er det "Tilslørede bondepiker" som ofte står på menyen.
Enkelt å lage og kan lages i god tid før bruk.
Trengs ingen oppskrift!
Eplemost og kavring-strø (knust kavring + sukker litt brunet i tørr panne)
med litt krem - bland det etter eget ønske!








Veldig godt!



4 kommentarer:

  1. Spennende! Har ikke sett en sånn epleskreller før :-)

    SvarSlett
  2. Väldigt fiffig och snygg. Man kan ha den framme som prydnad.
    //Helene

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det går kanskje an.
      Den er lett å rydde vekk, så jeg velger det.
      Ha det godt.

      Slett