onsdag 15. juni 2022

Nytt prosjekt går mot slutten.


Planen var at dette prosjektet skulle gjennomføres sommeren 2021.

Slik ble det ikke, men sent på høsten fikk vi murt en liten kant i grensen mot naboen.


Det brune gresset skyldes at jeg har begynt å fjerne det.


Slik så det ut. De sorte stolpene er grensemerke mellom eiendommene.
For å skjule det jeg ikke syntes var så pent hos naboen, plantet jeg noen små busker: en solbærspirea, en Syrinhortensia og en parykkbusk. Det er en skråning akkurat i dele mellom oss, 
så dette ble ikke så pent.


Ripsbusk og flettet piltre skal bort.


Ser ikke så mye bedre ut med mur, men slik ble det stående over vinteren.Fra et annet prosjekt, lå det igjen en stor jordhaug hos oss. På bildet er det allerede trillet ned mange trillebår lass. Nå er haugen nesten borte og det ser slik ut i vår hage.
Det som gjenstår nå, er å kjøpe litt jord som skal legges på toppen før det beplantes både med stauder og flere busker/trær. Noe blir sådd til med gress også.
Fortsettelse når planter er på plass.


5 kommentarer:

 1. Hej Sus
  Det er et stort arbejde I har gang i, jeg håber, det bliver godt og venter spændt på fortsættelsen, når planterne er på plads. Vi har heldigvis kun marker som direkte naboer, så det problem har jeg ikke, udover at sneglene kommer ind fra marken. Det har dog ikke været slemt endnu i år.
  Mange hilsener
  Lisbeth

  SvarSlett
 2. Jeg er spændt på at se, hvilke planter i vælger. Efter det store arbejde, I har haft med jorden, må det være sjovt at skulle i gang med at plante.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 3. Låter som en bra lösning och varför titta på något tråkigt när det går att få det riktigt fint. Men det kräver mycket arbete fast kanske känns det extra bra efteråt då :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 4. Storarbeid spør du meg. Men innsatsen vil nok bære frukter. Lykke til og god sommer!

  Klem Ingunn

  SvarSlett