onsdag 25. oktober 2017

Mat til fuglene

I fjor spiste fuglene opp alle bærene på Kristtorn. Det ble ingen igjen til julepynting.
Nå står Kristtorn-busken på nytt med flotte røde bær. Vi har lagt et nett over for at ikke alle bærene skal være borte når julen kommer.
Fuglene får mat på flere matstasjoner rundt huset vårt, så de skal ikke sulte fordi om vi nekter dem å spise Kristtorn-bær. 8 kommentarer:

 1. Ja så må fuglene have noget andet, når de ikke må få bærrene. Kristtjørn pynter så fint i stuen til jul. Vores giver desværre ikke bær.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Kristtorn hører litt til julen.
   kan det være at du har en han-busk ? Da jeg kjøpte Kristtorn for mange år siden, ble jeg fortalt at jeg måtte ha en han- og en hun-busk. Han-busken blomstrer, men har aldri bær.
   Ha en fin dag.
   Turid

   Slett
 2. Hej Turid!
  Så vackra bär, de vill man gärna ha kvar, så dekorativt.
  Mina röda vinbär kalasade fåglarna på, fick inte ett enda bär.
  Den röda färgen lockar, de syns så bra.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var nok det fuglene gjorde her også i fjor høst. I år stenger vi "festlokale", så det blir røde bær til jul.
   Ha en fin dag Marika.
   Turid

   Slett
 3. Heldige deg som får bær på din kristtorn :-)) Vi har flere busker på tomten men ingen får bær. Nå skal vi plante ut 2 småplanter fra en annen hage, så kanskje vi får både hann og hunn planter :-))

  SvarSlett
 4. Ja kristtorn er flott med de rød bærene og den dype grønfargen på bladene, så jeg håper du også får Kristtorn som får bær.
  Ha det fint.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 5. Flotte bær på kristtorn hos deg! De er så fine og dekorative. Jeg hadde de der jeg bodde før, men der fikk de være i fred for fuglene.
  Ha en fin dag, Turid!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er fint å ha litt Kristtorn i hagen. Det var først for et år siden at bærene ble spist opp, tidligere har vi fått beholde de. Vet ikke om det er trost eller småfugl som spiser bærene.
   Fin dag til deg og Marit.
   Turid

   Slett