Nå er alt av grønsaker modent.
Vi spiser og bruker mye i den daglige kosten.
For å ta vare på alt, må også mye av det vi har dyrket, bearbeides slik at vi kan ha nytte av det utover vinteren.
Sylteagurker er lagt ned.
Eplene ble ikke så fine i år og mesteparten blåste ned. men har tørket epler og laget eplegele.
Rødbeter er syltet.
Av grønnsaker som vi ikke rekker å spise opp nå er pastinakk, de lager jeg ferdig mos av, fryses.
Gresskar sylter jeg og lager base til gresskarsuppe.
Purre skjæres opp og fryses
Squash skal jeg prøve å lage Squashmarmelade av
Tomatene koker jeg opp som en base for Tomatsuppe og tomatsauser.
Alle typer løk tørker vi og lagrer i kjelleren.
Så mye godt til den kommende vinter. Herlig å samle inn litt av hvert. Jammen er du flink. Vakre bilder :) Ha en fin søndag :)
SvarSlettPrøver å bearbeide noe slik at vi har utover vinter, ellers spiser vi så mye vi kan nå.
SlettTusen takk!
ha en fin uke Randi!
Turid
Skal si du er flink ja! Tørkede epleringer er veldig godt.
SvarSlettHa en fin søndag, Turid!
Takk, hyggelig du synes det Marit.
SlettJa moro med tørkede epler for alle generasjoner spiser de. har allerede fått spørsmål fra et ab barnebarna.
Ha en fin høstuke Marit!
Turid
Hej Turid!
SvarSlettSå mycket fint du har skördat, smakar gott i vinter.
Ha en fin söndag /Marika
Takk Marika.
SlettJa fint å ha litt selv.
Ha en fin uke !
Turid
Hei Turid.
SvarSlettFlink er du. Mye godt utover vinteren.
God søndag.
Hanne-Lise.
Takk for hyggelig kommentar Hanne-Lise!
SlettHa fin høst-uke !
Turid
Vilken härlig skörd! Gott att spara lite till vintern!
SvarSlettTakk for det Lena. Veldig fint å ha glede av hva man dyrker utover hele vinteren ja.
SlettHa fortsatt fin uke,
Turid